Η Επιστήμη μας

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Ερευνούμε και αναπτύσσουμε συμπληρώματα ειδικά για τη βελτίωση της απόδοσης του ποδοσφαίρου, προσαρμόζοντας τα προϊόντα μας στις μοναδικές ανάγκες των ποδοσφαιριστών. Εστιάζουμε σε ένα άθλημα, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε στους ποδοσφαιριστές την ακριβή επιστήμη που χρειάζονται για να βελτιώσουν το παιχνίδι τους και να απελευθερώσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. 

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ.

Συνεργαζόμαστε απευθείας με επαγγελματίες παίκτες, προπονητές, αθλητικούς επιστήμονες, διατροφολόγους και γιατρούς σε ελίτ κλαμπ για να αναπτύξουμε προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για τις ακριβείς ανάγκες των ποδοσφαιριστών. Για να μπορούμε να βοηθήσουμε τους παίκτες να διορθώσουν προβλήματα εντός του γηπέδου, όπως η κούραση στο δεύτερο ημίχρονο, η ταχύτητα στην επικάλυψη ή η αποκατάσταση από τραυματισμούς που υπέστησαν σε αγώνες. 

 

ΔΟΚΙΜΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Όλα τα προϊόντα Soccer Supplement® δοκιμάζονται αυστηρά κατά παρτίδες στο πλαίσιο του προγράμματος Informed-Sport® και συνοδεύονται από εγγύηση ότι δεν περιέχουν απαγορευμένες ουσίες. Βάζουμε πάντα πρώτους τους αθλητές μας που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, ανεξάρτητα από το επίπεδο που παίζουν. Εάν παίζετε ερασιτεχνικό επίπεδο ή ονειρεύεστε να γίνετε επαγγελματίας, δεν πρέπει ποτέ να σκεφτείτε να βάλετε μη δοκιμασμένα προϊόντα στο σώμα σας. 

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, σύλλογοι Premier League® και οργανισμοί όπως η PFA μας εμπιστεύονται να τους παρέχουμε τα ασφαλή, επιστημονικά ελεγμένα προϊόντα που χρειάζονται για να αποδώσουν στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο περισσότεροι από 10.000 πελάτες επέλεξαν τις προσαρμοσμένες λύσεις μας έναντι των γενικών προϊόντων των ανταγωνιστών μας - επειδή εμπιστεύονται ότι η επιστήμη που βάζουν στο σώμα τους θα τους βοηθήσει να βελτιώσουν την απόδοσή τους στο γήπεδο.

#UPYOURGAME

Ολόκληρη η σειρά Soccer Supplement® κατασκευάζεται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχουμε συσκευάσει την επιστήμη του ποδοσφαίρου ελίτ, έτοιμη για χρήση.